Basswood

Lindehout van de beste kwaliteit

De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de maten 25mm, 35mm, 50mm, 65mm, 70mm en in een grote selectie houtkleuren en ladderbandkleuren. Ladderband geeft de houten jaloezieën een shutter-look en is in verschillende breedtes verkrijgbaar. Houten jaloezieën 50mm extra breed  is ons nieuwste product, deze kunnen wij produceren tot 360cm breed!

Stel samen

BAMBOE

Nieuwste trend met een warme uitstraling

Bamboe heeft een karakteristieke uitstraling die goed in je woning past! Bamboe behoort het tot de hardste houtsoorten en zet van nature nauwelijks uit en krimpt bijna niet. De oorspronkelijke uitstraling met een ruwe laag zorgt voor een luxe afwerking in je kamer!

Stel samen

abachi

Beste keuze voor vochtige ruimtes

Abachi is een zachte witte houtsoort en wordt vaak gebruikt in vochtige ruimtes omdat het zacht en koel aanvoelt, veel vocht kan opnemen en niet splintert.

Stel samen

pvc fauxwood

Houtlook tegen de voordeligste prijs

Kunststof jaloezieën met de uitstraling van hout! Voordelig in prijs en ook optimaal voor vochtige ruimtes. Verkrijgbaar in houtkleuren, met een nerf maar ook in gladde effen kleuren beschikbaar. PVC is niet gevoelig voor temperatuurverschillen en krimpt niet!

Stel samen

ruw deluxe

Ruwe afwerking met luxe uitstraling

Als alternatief op Bamboe hebben we onze nieuwste aanwinst in onze collectie! DeLuxe uitvoering in houtsoort met een ruwe zachte toplaag voor nog meer luxe en sfeervolle inrichting!

Stel samen