BAMBOE jaloezieen

Nieuwste trend met een warme uitstraling

Jaloezieen gemaakt van bamboehout hebben een luxe uitstraling die goed in je woning past! Bamboe jaloezieën behoort het tot de hardste houtsoorten en zet van nature nauwelijks uit en krimpt bijna niet. De oorspronkelijke look and feel met een ruwe laag zorgt voor een luxe afwerking in je kamer!

Stel samen

abachi jaloezieen

Beste keuze voor vochtige ruimtes

Abachi hout is de houtsoort wat vaak wordt gebruikt in vochtige nattere ruimtes omdat het hier goed tegen bestand is. Uiteraard zijn ook hier veel keuzemogelijkheden in jaloezie kleuren en uitvoeringen mogelijk. Abachi jaloezieen kunnen geproduceerd worden van 35, 50 en 65mm breed.

Stel samen

Basswood jaloezieen

Lindehout van de beste kwaliteit

De basswood jaloezieën zijn verkrijgbaar in de maten 50mm en 65mm met een grote selectie in kleuren en ladderband. Ladderband geeft de houten jaloezieën een robuustere uitstraling en is in verschillende breedtes verkrijgbaar. Houten jaloezieën 50mm is ons populairste raamdecoratie product, deze kunnen wij produceren tot wel 363cm breed!

Stel samen

ruw deluxe

Ruwe afwerking met luxe uitstraling

Als alternatief op Bamboe hebben we onze nieuwste aanwinst in onze collectie! DeLuxe uitvoering in houtsoort met een ruwe zachte toplaag voor nog meer luxe en sfeervolle inrichting!

Stel samen