Het extravagante alternatief voor het rolgordijn is het duo rolgordijn – een ware metamorfose aan het raam. Afwisselend ondoorzichtig of transparant geweven stroken, karakteriseren het exclusieve stofgordijn. Deze wordt via een tweedelig onderprofiel met rolgordijn en een verzwaring omgeleid en rolt dubbel gelaagd voor de voorkant van het raam omhoog of omlaag. Afhankelijk van de positie van de stof, ontstaan verschillende transparanties en fascinerende spelletjes van licht en schaduw, en dat alles met slechts een handgreep. Het duo rolgordijn overtuigt door speciale technische verfijning. 

Toepassingsmogelijkheden:
rechthoekige ramen
grote ramen en glazen puien
bijna alle leefruimtes alsook in de openbare ruimtes

Stel samen

Cassettes

Verschillende soorten kleuren beschikbaar

Standaard wordt het duo rolgordijn uitgevoerd met een luxe cassette, een mooie metalen onderlat in dezelfdekleur en een kunststof bedieningsketting. De cassettes zijn modern afgewerkt met een halfronde boog aan de voorkant en een rechte achterkant. De duorolgordijnen worden standaard geleverd in cassette kleur wit, maar zijn ook beschikbaar in de kleuren zwart, aluminium en crème. Wanneer de stoffen plisse banen bevatten wordt de onderlat open geleverd zodat de stof makkelijk kan bewegen.

Stel samen

stoffen

Vele mooie uni stoffen tot gemêleerde structuur 

De collectie bestaat uit een ruim aanbod aan verschillende stoffen. Dit zijn uni, structuur (plise) en verduisterende stoffen. De meeste stoffen zijn van 100% polyester en dus nauwelijks gevoelig voor krimp of voor verkleuring.
De maximale breedte van de stoffen ligt op 280cm, 300cm of 315cm. Dit is afhankelijk van de stof en in het collectieoverzicht kunt u per stof zien wat de maximale breedte is.

Stoffen zijn 100% polyester, krimpvrij met een hoge kleur echtheid en niet wasbaar. Reinigen kun je het beste doen met stofzuiger met zachte borstel.
Kleine vlekjes kunt met een licht vochtige doek voorzichtig afnemen.
Wrijf dan zacht over het doek zodat er geen indrukken of kringen ontstaan.

Stel samen

 

productvoordelen

✓ Perfect op maat geleverd 
✓ Geheel gesloten cassette in 4 kleuren
✓ Leverbaar in meer dan 150 moderne stoffen!
✓ Cassettes zijn niet geschikt voor vochtige ruimtes.
    Ophangen hier is voor eigen rekening en risico.
✓ Materiaal: 100% polyester in verschillende streephoogtes
✓ Eenvoudige montage aan wand en plafond d.m.v. beugels en L-steunen
✓ Max 315 cm breed en 400cm hoog

Stel samen